Achiziții Publice

Avocații noștri vă stau la dispoziție pentru capitalizarea tuturor posibilităților, ce se pot obține prin proceduri de achiziții publice de servicii și lucrări.

În acest sens, vă putem ajuta prin elaborarea documentației pentru participarea la achiziții publice, oferirea de asistență juridică și reprezentare în aceste proceduri, inclusiv în cazul posibilelor litigii, precum și asistență în implementarea contractelor încheiate cu autorități contractante.

  • Am reprezentat un consorțiu de firme românești în procedura de achiziții publice, privind unul dintre cele mai mari proiecte din domeniul construcției de autostrăzi,
  • Am reprezentat o societate franceză de technică medicală în mai multe litigii, legate de contestarea unor licitații publice din domeniul sanătății,
  • Am acordat consultanță unei companii franceze din domeniul echipamentelor militare, pentru pregătirea ofertelor de participare în cadrul unor proceduri de achiziții publice pe piața din România.

Lista completă de servicii

Achiziții Publice

Achiziții Publice

Achizițiile publice oferă afacerii dumneavoastră oportunități de dezvoltare și acces pe piețe neexplorate anterior.

Arbitraj Internațional

Arbitraj Internațional

Arbitrajul ca o Curte Alternativă de Soluționare a disputelor este cea mai elegantă cale pentru rezolvarea litigiilor ce pot apărea în cursul executării unui contract sau într-o dispută dintre un stat și un investitor.

Drept Bancar și Financiar

Drept Bancar și Financiar

Indiferent dacă reprezentați o bancă sau un client/potențial client al acesteia, a fi pregătit pentru a cunoașterea normelor de drept aplicabile, este nu doar recomandat, dar și necesar.

Contracte Civile și Comerciale

Contracte Civile și Comerciale

Cheia afacerilor de succes este contractul redactat de un expert.

Dreptul Mediului

Dreptul Mediului

Indiferent dacă reprezentați o companie, un proprietar al unor imobile sau un întreprinzător individual, normele legale ale dreptului mediului, sunt aplicabile tuturor.

Dreptul Muncii

Dreptul Muncii

Gestionarea eficientă a relațiilor cu angajații joacă un rol extrem de important pentru creșterea sustenabilă a afacerii dumneavoastră.

Insolvență

Insolvență

Atunci când vă confruntați cu dificultăți de ordin organizațional sau financiar, este vremea să luați în considerare posibilitatea unei restructurări extra-judiciare.

Litigii

Litigii

Asigurăm cele mai bune soluții pentru apărarea intereselor clienților noștri.

Proprietate Intelectuală

Proprietate Intelectuală

Protejarea drepturilor patrimoniale de proprietate intelectuală este de o maximă importanță pentru vitalitatea afacerii dumneavoastră.

Energie

Energie

Având în vedere avantajele și trendul ascendant al energiei din surse regenerabile, acest sector devine unul foarte profitabil și lucrativ.