Insolvență

Echipa noastră este pregătită să vă ofere sprijin pentru depășirea acestui impas și redresarea pe termen lung a companiei dumneavoastră.

De asemenea, oferim asistență juridică și reprezentare în cadrul procedurii judiciare a insolvenței și falimentului, indiferent dacă sunteți creditor sau debitor, aflat sub spectrul declanșării procedurii insolvenței.

  • Am reprezentat mai mulți creditori din Asia, într-unul dintre cele mai mari litigii de insolvență din domeniul electronicelor,
  • Am reprezentat mai mulți creditori germani, într-una dintre cele mai mari insolvențe private românești, debitoarea fiind o companie producătoare de cabluri din zona centrală a țării,
  • Am reprezentat mai mulți creditori din Ungaria, in insolvența unuia dintre importanții producători de carne din zona de vest a țării,
  • Am reprezentat doi dintre cei mai mari producători din lume din industria metalurgică, în numeroase litigii de insolvență românești.

Lista completă de servicii

Achiziții Publice

Achiziții Publice

Achizițiile publice oferă afacerii dumneavoastră oportunități de dezvoltare și acces pe piețe neexplorate anterior.

Arbitraj Internațional

Arbitraj Internațional

Arbitrajul ca o Curte Alternativă de Soluționare a disputelor este cea mai elegantă cale pentru rezolvarea litigiilor ce pot apărea în cursul executării unui contract sau într-o dispută dintre un stat și un investitor.

Drept Bancar și Financiar

Drept Bancar și Financiar

Indiferent dacă reprezentați o bancă sau un client/potențial client al acesteia, a fi pregătit pentru a cunoașterea normelor de drept aplicabile, este nu doar recomandat, dar și necesar.

Contracte Civile și Comerciale

Contracte Civile și Comerciale

Cheia afacerilor de succes este contractul redactat de un expert.

Dreptul Mediului

Dreptul Mediului

Indiferent dacă reprezentați o companie, un proprietar al unor imobile sau un întreprinzător individual, normele legale ale dreptului mediului, sunt aplicabile tuturor.

Dreptul Muncii

Dreptul Muncii

Gestionarea eficientă a relațiilor cu angajații joacă un rol extrem de important pentru creșterea sustenabilă a afacerii dumneavoastră.

Insolvență

Insolvență

Atunci când vă confruntați cu dificultăți de ordin organizațional sau financiar, este vremea să luați în considerare posibilitatea unei restructurări extra-judiciare.

Litigii

Litigii

Asigurăm cele mai bune soluții pentru apărarea intereselor clienților noștri.

Proprietate Intelectuală

Proprietate Intelectuală

Protejarea drepturilor patrimoniale de proprietate intelectuală este de o maximă importanță pentru vitalitatea afacerii dumneavoastră.

Energie

Energie

Având în vedere avantajele și trendul ascendant al energiei din surse regenerabile, acest sector devine unul foarte profitabil și lucrativ.