Arbitraj Internațional

Poate mai mult decât oricând, soluționarea diferendelor pe calea arbitrajului este cea mai elegantă cale, pentru rezolvarea problemelor ce pot apărea în cursul executării contractelor.

Este de asemenea și cea mai utilă în cazul litigiilor împotriva sau pentru o entitate publică.

Echipa noastră include specialiști în arbitraj internațional, atât ad-hoc cât și arbitraj de investiții (inclusiv la foruri din afara României, ICC Paris, ICSID sau LCIA).

  • Avocații din echipa noastră au reprezentat Statul Român în 4 dosare de punere în executare a unei sentințe arbitrale ICSID în fața instanțelor din Marea Britanie, Franța, Belgia, Suedia.
  • Avem experiența reprezentării clienților noștri în fața tribunalelor arbitrale ad-hoc și de investiții în fața Curții de Arbitraj Comercial Internațional București și Sibiu.
  • Avocații noștri au făcut parte din echipe de avocați ce au reprezentat clienți în litigii arbitrale întemiate pe Carta Energiei, în fața ICC Paris și LCIA Londra.

Serviciile noastre

Achiziții Publice

Achiziții Publice

Achizițiile publice oferă afacerii dumneavoastră oportunități de dezvoltare și acces pe piețe neexplorate anterior.

Arbitraj Internațional

Arbitraj Internațional

Arbitrajul ca o Curte Alternativă de Soluționare a disputelor este cea mai elegantă cale pentru rezolvarea litigiilor ce pot apărea în cursul executării unui contract sau într-o dispută dintre un stat și un investitor.

Drept Bancar și Financiar

Drept Bancar și Financiar

Indiferent dacă reprezentați o bancă sau un client/potențial client al acesteia, a fi pregătit pentru a cunoașterea normelor de drept aplicabile, este nu doar recomandat, dar și necesar.

Contracte Civile și Comerciale

Contracte Civile și Comerciale

Cheia afacerilor de succes este contractul redactat de un expert.

Dreptul Mediului

Dreptul Mediului

Indiferent dacă reprezentați o companie, un proprietar al unor imobile sau un întreprinzător individual, normele legale ale dreptului mediului, sunt aplicabile tuturor.

Dreptul Muncii

Dreptul Muncii

Gestionarea eficientă a relațiilor cu angajații joacă un rol extrem de important pentru creșterea sustenabilă a afacerii dumneavoastră.

Insolvență

Insolvență

Atunci când vă confruntați cu dificultăți de ordin organizațional sau financiar, este vremea să luați în considerare posibilitatea unei restructurări extra-judiciare.

Litigii

Litigii

Asigurăm cele mai bune soluții pentru apărarea intereselor clienților noștri.

Proprietate Intelectuală

Proprietate Intelectuală

Protejarea drepturilor patrimoniale de proprietate intelectuală este de o maximă importanță pentru vitalitatea afacerii dumneavoastră.

Energie

Energie

Având în vedere avantajele și trendul ascendant al energiei din surse regenerabile, acest sector devine unul foarte profitabil și lucrativ.