Contracte Civile și Comerciale

Suntem alături de dumneavoastră pentru a ne asigura că, toate contractele sunt încheiate în interesul afacerii voastre, având și posibilitatea de a evalua toate posibilele clauze ce v-ar putea prejudicia.

În această materie, vă oferim servicii de asistență și reprezentare, în cadrul negocierilor redactării și semnării contractelor civile și comerciale. Vă suntem alături și în cursul executării acestor contracte și vă ținem informat, cu privire la orice modificare ce ar putea interveni.

Totodată, vă oferim și servicii de menținere a funcționării normale a unei companii de la înființare până la posibila lichidare.

  • Am consiliat una dintre cele mai importante multinaționale din domeniul asigurărilor de credit comercial cu ocazia deschiderii branch-ului din România, în vederea închirierii birourilor necesare pentru începerea activității, acordându-i apoi suport juridic și în continuare, pentru desfășurarea activității de zi cu zi,
  • Am consiliat o companie din domeniul energiei regenerabile pentru implementarea procedurilor de lucru cu clienții săi,
  • Am consiliat o companie producătoare de vinuri pentru refacerea tuturor contractelor folosite în activitatea sa,
  • Am consiliat o companie din domeniul medical pentru negocierea contractelelor cu furnizorii.

Lista completă de servicii

Achiziții Publice

Achiziții Publice

Achizițiile publice oferă afacerii dumneavoastră oportunități de dezvoltare și acces pe piețe neexplorate anterior.

Arbitraj Internațional

Arbitraj Internațional

Arbitrajul ca o Curte Alternativă de Soluționare a disputelor este cea mai elegantă cale pentru rezolvarea litigiilor ce pot apărea în cursul executării unui contract sau într-o dispută dintre un stat și un investitor.

Drept Bancar și Financiar

Drept Bancar și Financiar

Indiferent dacă reprezentați o bancă sau un client/potențial client al acesteia, a fi pregătit pentru a cunoașterea normelor de drept aplicabile, este nu doar recomandat, dar și necesar.

Contracte Civile și Comerciale

Contracte Civile și Comerciale

Cheia afacerilor de succes este contractul redactat de un expert.

Dreptul Mediului

Dreptul Mediului

Indiferent dacă reprezentați o companie, un proprietar al unor imobile sau un întreprinzător individual, normele legale ale dreptului mediului, sunt aplicabile tuturor.

Dreptul Muncii

Dreptul Muncii

Gestionarea eficientă a relațiilor cu angajații joacă un rol extrem de important pentru creșterea sustenabilă a afacerii dumneavoastră.

Insolvență

Insolvență

Atunci când vă confruntați cu dificultăți de ordin organizațional sau financiar, este vremea să luați în considerare posibilitatea unei restructurări extra-judiciare.

Litigii

Litigii

Asigurăm cele mai bune soluții pentru apărarea intereselor clienților noștri.

Proprietate Intelectuală

Proprietate Intelectuală

Protejarea drepturilor patrimoniale de proprietate intelectuală este de o maximă importanță pentru vitalitatea afacerii dumneavoastră.

Energie

Energie

Având în vedere avantajele și trendul ascendant al energiei din surse regenerabile, acest sector devine unul foarte profitabil și lucrativ.