Litigii

Scenariul ideal ar fi soluționarea diferendelor prin negocieri, fără a mai fi necesară parcurgerea unui proces în fața instanțelor judecătorești. Noi vom putea prelua sarcina negocierilor, pentru a vă oferi cel mai bun rezultat, dar ne vom asigura și că veți avea întotdeauna cuvântul final.

Cu toate acestea, atunci când soluționarea pe cale amiabilă a diferendelor devine imposibilă, soluționarea litigiilor în instanță este calea ce trebuie urmată. Avocații noștri au o bogată experiență în litigii, prin reprezentarea clienților în fața tuturor instanțelor naționale, dar și internaționale.

  • Am reprezentat o companie germană, una dintre cele mai mari furnizoare de carduri de combustibil la nivel global, în sute de litigii de recuperări de creanțe pe piața din România,
  • Am reprezentat una dintre cele mai mari companii internaționale din domeniul metalurgiei în numeroase litigii cu clienții lor, companii din România,
  • Am reprezentat numeroase companii multinaționale din domeniul farmaceutic în litigiile de recuperări de creanțe în România,
  • Am reprezentat numeroși clienți – companii multinaționale din domeniul IT în toate litigiile aflate pe rolul instanțelor din țara noastră.

Lista completă de servicii

Achiziții Publice

Achiziții Publice

Achizițiile publice oferă afacerii dumneavoastră oportunități de dezvoltare și acces pe piețe neexplorate anterior.

Arbitraj Internațional

Arbitraj Internațional

Arbitrajul ca o Curte Alternativă de Soluționare a disputelor este cea mai elegantă cale pentru rezolvarea litigiilor ce pot apărea în cursul executării unui contract sau într-o dispută dintre un stat și un investitor.

Drept Bancar și Financiar

Drept Bancar și Financiar

Indiferent dacă reprezentați o bancă sau un client/potențial client al acesteia, a fi pregătit pentru a cunoașterea normelor de drept aplicabile, este nu doar recomandat, dar și necesar.

Contracte Civile și Comerciale

Contracte Civile și Comerciale

Cheia afacerilor de succes este contractul redactat de un expert.

Dreptul Mediului

Dreptul Mediului

Indiferent dacă reprezentați o companie, un proprietar al unor imobile sau un întreprinzător individual, normele legale ale dreptului mediului, sunt aplicabile tuturor.

Dreptul Muncii

Dreptul Muncii

Gestionarea eficientă a relațiilor cu angajații joacă un rol extrem de important pentru creșterea sustenabilă a afacerii dumneavoastră.

Insolvență

Insolvență

Atunci când vă confruntați cu dificultăți de ordin organizațional sau financiar, este vremea să luați în considerare posibilitatea unei restructurări extra-judiciare.

Litigii

Litigii

Asigurăm cele mai bune soluții pentru apărarea intereselor clienților noștri.

Proprietate Intelectuală

Proprietate Intelectuală

Protejarea drepturilor patrimoniale de proprietate intelectuală este de o maximă importanță pentru vitalitatea afacerii dumneavoastră.

Energie

Energie

Având în vedere avantajele și trendul ascendant al energiei din surse regenerabile, acest sector devine unul foarte profitabil și lucrativ.