SERVICII

Societati comerciale si drept comercial

In domeniul dreptului comercial, oferim consultanta si reprezentare cu privire la: recuperarea de debite- negociere, conciliere, instanta inregistrarea companiilor, parteneriate, sedii secundare, infiintarea de sucursale si filiale, birouri locale- consultanta, reprezentare alte activitati in relatie cu Registrul Comertului

Mai mult

Fuziuni si achizitii

Daca planuiti sa va mariti sau sa va micsorati afacerea, un avocat specializat in fuziunii si achizitii va poate ajuta la elaborarea, negocierea si punerea in practica a tranzactiei unde doua sau mai multe companii devin una, in cazul unei fuziuni, sau unde o companie o cumpara pe alta, in cazul unei achizitii. Apoi, un avocat va poate reprezenta in achizitiile contestate.

Mai mult

Proprietate Intelectuală

Reprezentarea în faţa Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) în vederea solicitării şi obţinerii înregistrarea mărcilor de proiectare şi a numelor de domenii, soluţionarea contestaţiilor, precum şi al oricărui alt tip de conflict.Asistenţă juridică, sprijin şi reprezentare în relaţiile cu Oficiul Român Pentru Dreptul de Autor

Mai mult

Consultanta fiscala

Oferim consultanta in domeniul fiscal: rapoarte juridice, opinii legale, puncte de vedere cu privire la aplicabilitatea unei norme de drept fiscal, in domeniul taxarii companiilor, taxei pe valoarea adaugata, impozitelor pentru non-rezidenti, impozitelor aplicabile persoanelor fizice, impozitelor si taxelor locale.

Mai mult
CINE SUNTEM

Fondata de o echipa de avocati, compania Rus&Partners va ofera servicii de drept comercial, la nivel local si regional, prin intermediul biroului din Bucuresti si a retelei de colaboratori din toata tara.

Principiile care stau la baza tuturor actiunilor noastre sunt preventia, intelegerea profunda a nevoilor partenerilor nostri, dar si crearea unui mediu pozitiv si sigur, fundamentat pe incredere si colaborare.

Va oferim servicii juridice dedicate, utilizam cele mai noi tehnologii de comunicare si suntem orientati sa atingem excelenta in fiecare proiect pe care il derulam. Indiferent de climatul de business, echipa de avocati Rus&Partners asigura interesele companiei pe care o reprezentati si o stabilitate juridica, care va permit sa va atingeti obiectivele.
Promisiunea noastra: oricare ar fi situatia, vom obtine cel mai bun rezultat posibil.