Societati Comerciale si Drept Comercial

Rezumat si Experienta

Dreptul comercial reprezinta un ansamblu de norme juridice care reglementeaza activitatea comerciala. Fara indeplinirea acestor norme, o companie care isi doreste o dezvoltare sustenabila nu poate opera. De aceea, echipa Rus&Partners vine in ajutorul dumneavoastra cu o serie de servicii juridice care va permit sa functionati pe piata din Romania si numai, dar si sa asigurati stabilitatea companiei dumneavoastra.
Astfel, in domeniul dreptului comercial, oferim:
• Consultanta pentru recuperarea de debite, prin servicii de negociere, conciliere sau reprezentare in instanta
• Consultanta juridica pentru inregistrarea companiilor din punct de vedere juridic, inregistrarea sediilor secundare, infiintarea de sucursale si filiale, birouri locale, dar si alte activitati in relatie cu Registrul Comertului (acte aditionale, mentiuni, cesiuni, etc.)
• Consultanta juridica pentru lichidari de societati comerciale, insolventa sau faliment
• Consultanta juridica pentru fuziuni si achizitii
• Consultanta pentru intocmirea de rapoarte legislative comentate
• Elaborare si negociere de contracte comerciale in scopul asigurarii unui inalt nivel de protectie al companiei, atat in faza derularii contractului, cat si in cazul unui litigiu (intocmire contracte de vanzare-cumparare, intocmire contracte de munca, de management, contracte de publicitate, de colaborare, de leasing, de comision, etc.)
• Consultanta juridica si reprezentare cu privire la protectia consumatorului.

IMG_6890 c

Ioana Alina Rus

Partener

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
alina.rus@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA