Managementul activelor de proprietate intelectuala

Rezumat si Experienta

Gestionarea activelor de proprietate intelectuala reprezinta mai mult decat obtinerea drepturilor de proprietate intelectuala. In fond, a detine un certificat de marca inregistrata sau un brevet de inventie nu reprezinta nimic, daca aceste drepturi nu sunt exploatate in interesul institutiei care le detine.
In Romania ultimilor ani, companiile incep sa observe din ce in ce mai mult importanta detinerii unei marci inregistrate si valoarea pe care aceasta marca o poate aduce afacerii. O marca inregistrata poate fi generatoare de venituri, poate aduce un avantaj competitiv intr-o piata dinamica, poate reprezenta o oportunitate de piata, vanzare, francizare.
Echipa de specialisti in proprietate intelectuala Rus&Partners va ajuta:
• Sa cunoasteti valoarea activelor de proprietate intelectuala ale companiei dumneavoastra
• Sa cresteti valoarea companiei prin intermediul marcilor pe care le detineti
• Sa identificati potentiali investitori pentru compania dumneavoastra, luand in considerare si valoarea activelor pe care detineti
• Sa va protejati marcile inregistrate si brevetele si sa va pastrati unicitatea pe piata
• Sa administrati corect activele de proprietate intelectuala pe care le detineti.

IMG_6890 c

Ioana Alina Rus

Partener

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
alina.rus@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA