Litigii, Instanta si Arbitraj

Rezumat si Experienta

Mediul de business este unul extrem de schimbator, iar conflictele in activitatea comerciala obisnuita pot aparea frecvent. Echipa noastra de consilieri juridici si avocati va sustin compania prin dezvoltarea celei mai potrivite strategii in vederea solutionarii amiabile a oricarei situatii juridice.
Daca, insa, acest lucru nu este posibil, echipa Rus&Partners va ofera:
• • Consultanta si reprezentare in procedura arbitrala, in instantele internationale
• • Consultanta juridica si reprezentare pentru litigii de drept comercial, drept penal, proprietate intelectuala, drept civil, dreptul muncii, drept administrativ si fiscal
• • Reprezentare in litigii pentru: recuperari de creante, insolventa si faliment, protectia consumatorului, drept imobiliar, dreptul mediului, energiei, proprietate intelectuala, tehnologia informatiei, achizitii publice.
Trimiteti-ne solicitarea dumneavoastra pe adresa office@rus-partners.ro, iar un avocat va va raspunde in cel mai scurt timp!

IMG_6892 c

Aurelia Mocanu

Partener

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
aurelia.mocanu@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA