FUZIUNI SI ACHIZITII

Rezumat si Experienta

O data cu cresterea nivelului de incredere al investitorilor pentru piata de business din Romania, dar si dorinta antreprenorilor locali de a se dezvolta, apare si necesitatea de a intelege, din punct de vedere juridic, etapele realizarii unei fuziuni sau a unei achizitii.
Practica indelungata in consilierea partenerilor nostri cu privire la toate aspectele legate de fuziuni si achizitii, de la achizitii complexe transfrontaliere si pana la cesiunile de mici dimensiuni, fac din echipa de avocati ai Rus&Partners aliatul potrivit pentru dumneavoastra.
Astfel, un avocat specializat al echipei Rus&Partners va poate sustine prin:
• • Elaborarea, negocierea si punerea in practica a unei fuziuni
• • Elaborarea, negocierea si punerea in practica a unei achizitii.
• • Servicii de consultanta si reprezentare juridica pentru achizitii contestate
Indiferent ca reprezentati o companie care doreste sa cumpere ori sa vanda, ca sunteti investitor sau actionar al unei companii, echipa de avocati specializati in fuziuni si achizitii va sta la dispozitie cu cele mai importante sfaturi juridice pentru o tranzactie de succes.

IMG_6890 c

Ioana Alina Rus

Partener

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
alina.rus@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA