Dreptul Muncii

Rezumat si Experienta

Gestionarea eficienta a relatiilor cu angajatii joaca un rol extrem de important pentru cresterea sustenabila a afacerii dumneavoastra. Un angajat multumit de conditiile de munca, un angajat respectat reprezinta un atu pentru organizatie, iar nerespectarea obligatiilor legale in relatia cu acesta va poate cauza pierederi importante.
In acest sens, consilierii juridici si avocatii Rus&Partners va propun servicii integrate de dreptul muncii, care asigura legalitatea afacerii si va permit sa va focusati pe acele aspecte care determina cresterea, respetciv clientii dumneavoastra. Astfel, va oferim:
• Redactarea si negocierea contractelor individuale si colective de munca, a fiselor de post, a regulamentelor interioare, etc.
• Consiliere juridica in gestionarea modalitatilor de plata a angajatilor.
• Negociere si prezentare in instanta in litigiile de dreptul muncii.
• Asistenta juridica pentru restructurari si concedieri de personal.
• Redactare si consultanta juridica pentru intocmirea politicilor si procedurilor de resurse umane.
• Asistenta juridica pe perioada controalelor efectuate de Inspectia Muncii si alte autoritati.

IMG_6892 c

Aurelia Mocanu

Partener

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
aurelia.mocanu@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA