Dreptul Mediului

Rezumat si Experienta

Dreptul mediului reprezinta o ramura distincta in sistemul de drept si reglementeaza relatiile sociale in legatura cu mediul. Astfel, fiecare organizatie este obligata sa respecte cateva principii de baza, menite sa conserve mediul inconjurator, intre care: principiul prevenirii poluarii, principiul conservarii bio-diversitatii si a ecosistemelor, principiul cooperarii in domeniul protectiei mediului, principiul prioritatii vietii si a sanatatii omului si principiul dezvoltarii armonioase a activitatilor economico-sociale.
Echipa de consilieri juridici Rus&Partners va pun la dispozitie urmatoarele servicii juridice :
• Intocmire de rapoarte cu privire la indeplinirea obligatiilor legale cu privire la dreptul mediului
• Asistenta juridica in obtinerea de permise, certificate, licente.
• Consiliere juridica si reprezentare in justitie pentru cazuri de neindeplinire a obligatiilor legale cu privire la dreptul mediului.
• Emiterea de acte de reglementare a activitatii in vederea respectarii legislatiei in vigoare.
Toate companiile trebuie sa adopte masuri si sa puna in aplicare practici pentru a minimiza riscurile de daune asupra mediului, astfel incat expunerea lor la raspunderea financiară sa fie redusa. Pentru a asigura legalitatea afacerii dumneavoastra in sectorul dreptului mediului si pentru a preveni problemele juridice, va invitam sa ne scrieti pe office@rus-partners.

IMG_6890 c

Ioana Alina Rus

Partener

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
alina.rus@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA