Drept penal

Rezumat si Experienta

Pentru a oferi un serviciu juridic de calitate in domeniul dreptului penal, e nevoie de o intelegere profunda a aspectelor teoretice si practice ce tin de acesta, dar si de o experienta consistenta. Echipa noastra de specialisti in domeniul juridic au asistat sute de clienti in domeniul dreptului penal, astfel ca experienta noastra este relevanta pentru a va sustine in toate situatiile juridice. Intre serviciile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra se inscriu:
• Intocmirea de opinii juridice ce tin de dreptul penal
• Intocmirea de rapoarte juridice si realizarea analizelor de risc
• Asistenta juridica in cazul infractiunilor economice si cele legate de proprietate intelectuala
• Asistenta juridica pentru crima organizata si in cazuri de coruptie
• Asistenta juridica pentru solutionarea aspectelor legate de infractionalitate IT si evaziune fiscala

IMG_6892 c

Aurelia Mocanu

Partener

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
aurelia.mocanu@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA