Drept Imobiliar

Rezumat si Experienta

Operatiunile imobiliare devin din ce in ce mai complexe. Vorbim adeseori de actiuni transfrontaliere, structurate, care implica aranjamente de finantare sofisticate. Avocatii Rus&Partners s-au specializat in dreptul imobiliar, reusind sa ofere servicii juridice personalizate pentru toate tipurile de tranzactii.
Echipa noastra reprezinta clienti locali, care doresc sa cumpere o anumita proprietate, sau corporatii multinationale, implicate in tranzactii complexe cu mai multe bunuri imobile, aflate pe teritoriul mai multor state. Pentru a asigura eficienta serviciilor noastre juridice, colaboram cu avocati din diverse tari.
In sectorul dreptului imobiliar oferim servicii juridice complete, inclusiv:
• Verificarea actelor de proprietate, a autorizatiei de constructie, a contractelor, a situatiei financiare a dezvoltatorului/vanzatorului, a extraselor CF etc.
• Elaborarea si negocierea contractelor de vanzare-cumoarare, de inchiriere, a antecontractelor, a promisiunilor de vanzare, etc.
• Oferirea de asistenta juridica la semnare in fata Notarului public.
• Asigurarea consilierii juridice pentru inregistrarea actelor de proprietate.
• Asigurarea serviciilor juridice cu privire la obtinerea si exercitarea dreptului de proprietate in cadrul procedurilor judiciare;
• Elaborarea si obtinerea documentatiei necesare pentru inceperea unui proiect imobiliar;
In plus, avocatii Rus& Partners detin o experienta insemnata in litigiile privind restituirea proprietatilor confiscate de regimul comunist, atat in Bucuresti cat si in Transilvania.

IMG_6892 c

Aurelia Mocanu

Partener

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
aurelia.mocanu@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA