Consultanta Fiscala

Rezumat si Experienta

Domeniul fiscalitatii poate fi unul extrem de provocator pentru tinerii antreprenori, dar si pentru cei cu vasta experienta in calitate de manageri ai unei companii. Schimbarile legislative frecvente si cele ale codului fiscal pot crea un mediu de incertitudine si pot conduce la pierderi semnificative pentru companie.
Pentru a evita pierderile financiare, echipa de consultanti juridici ai Rus&Partners va pune la dispozitie serviciul de consultanta juridica in domeniul fiscal. Acesta poate include:
• Intocmirea de rapoarte juridice, opinii legale, puncte de vedere cu privire la aplicabilitatea unei norme de drept fiscal, in domeniul taxarii companiilor, taxei pe valoarea adaugata, impozitelor pentru non-rezidenti, impozitelor aplicabile persoanelor fizice, impozitelor si taxelor locale.
• Asistenta juridica in cadrul inspectiilor autoritatilor fiscale, precum si reprezentare in relatia cu autoritatile fiscale.
• Asistenta si reprezentare juridica in instanta, pentru atacarea actelor emise de autoritatile fiscale
Daca sunteti interesat de servicii juridice menite sa va protejeze afacerea si sa sustina dezvoltarea sanatoasa a acesteia, ne puteti scrie pe adresa office@rus-partners.ro.

IMG_9620 little s

Ioana Cocian

Consultant Fiscal

+4021 387 3440, +40372 074 340
Fax: +40213873441
ioana.cocian@rus-partners.ro

5 motive sa alegeti echipa Rus&Partners

1. La Rus&Partners veti gasi intotdeauna un specialist acreditat sa solutioneze aspectele juridice cu care va confruntati.
2. Ne dedicam preventiei, astfel ca echipa noastra va va oferi solutii rapide, la costuri corecte, care va vor economisi timp, oferindu-va posibilitatea de a va focusa pe cresterea afacerii dumneavoastra.
3. Ne caracterizeaza transparenta, astfel ca veti sti intotdeauna care sunt urmatorii pasi pentru solutionarea aspectelor juridice cu care va confruntati. loc o modificare legata de situatia dumneavoastra.
4. Veti fi mereu informat cu privire la modificarile legislative care afecteaza activitatea companiei dumneavoastra.
5. Suntem prompti si proactivi! Echipa Rus&Partners este prezenta atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe mail sau telefonic si un consultant va prelua solicitarea dumneavoastra.

ALTE ARII DE EXPERTIZA