Parteneri de Incredere

Pentru o piata in miscare
Rus&Partners

Compania ta de servicii juridice

Proactivitatea, eficienta, dedicarea si empatia sunt cateva dintre cele mai importante atribute ale echipei Rus&Partners. In cadrul companiei, ne-am propus sa dezvoltam relatii pe termen lung prin intermediul serviciilor juridice adaptate nevoilor individuale ale partenerilor nostri.

Asteptam sa va cunoastem si sa crestem impreuna afaceri solide, de succes!

MISIUNE

Misiunea noastra este aceea de a asigura stabilitate juridica companiilor, prin intermediul unor servicii juridice personalizate, fundamentate pe intelegerea nevoilor fiecarui partener.

VIZIUNE

Viziunea noastra este aceea de a oferi servicii juridice pentru o crestere durabila, indiferent de climatul de business. Facem acest lucru prin intermediul echipei noastre si al partenerilor, transparent si responsabil.

VALORI

Pentru ca misiunea si viziunea noastra sa devina realitate, am adoptat o cultura organizationala care poate fi descrisa prin cateva atribute: curaj, colaborare, transparenta, integritate, responsabilitate, pasiune.

IMG_6890 c

Ioana Alina Rus

IMG_9620 little s

Ioana Cocian

IMG_6892 c

Aurelia Mocanu

Echipa

Echipa Rus&Partners este formata din avocati recunoscuti pentru implicarea lor in solutionarea tuturor situatiilor juridice. Va invitam sa faceti cunostinta, virtual, cu echipa noastra!

Motto

„Looking for perfection is the only way to motivate yourself”

– Ronnie O’Sullivan